MEMBRES DEL GMV PARTICIPEN EN CAMPIONAT DE REGULARITAT

Esta diumenge dia 20, s'ha cel.lebrat el Campionat de Regulatitat de la Comunitat Valenciana a Xàtiva, en ell han participat membres del GMValldigna.
Estava organitzar pel Centre Excursionista de Xàtiva i la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana.
Constava d'un recorregut de 18 Km, i anava pel PR-CV 78, passant per el pas de l'estret del riu Albaida cara la Serra de Vernisa, fins el castell de Xàtiva que els participants accedien per la porta de Socors i per un antic camí empedrat.













MEMBRES DEL GMValldigna PARTICIPEN AL 40é APLEC EXCURSIONISTA dels PPCC

Del 28 d'octubre a l'1 de novembre ha tingut lloc el 40é Aplec Excursionista dels PPCC a Esporles, a la Serra de Tramuntana de Mallorca.

L’organització d’aquest 40é Aplec ha anat a càrrec de Ermassets Club de Muntanya i el Grup Excursionista d'Esporles.

Al llarg dels 5 dies, al voltant d’unes 700 persones vingudes de tots els indrets dels Països Catalans: del Principat, de les Illes, de l’Alguer, de la Catalunya Nord i del País Valencià, han gaudit d’una trobada marcada per una programació diversa: excursions de muntanya de diferent complexitat, xerrades, música en directe, conferències, visites culturals, etc., i el sopar tradicional de germanor. Es van recòrrer diferents indrets emblemàtics de la Serra de Tramuntana, com ara els Miradors de Son Olesa, l'Ermita de Miristel·la, Miramar i Son Marroig, el camí de s'Archiduc, la cova de Ramon Llull, la Foradada, Valldemosa o les Cases de Planícia.

En la cloenda es va traspassar la bandera de l’Aplec als representants de l’any vinent, que serà el 41é i que es realitzarà a Reus, Tarragona.

Membres del Grup Muntanya Valldigna van participar en aquesta 40ena edició. Xavi Català, representant de l'organització del 33é aplec a la Valldigna el 2009, destaca l’ambient de normalitat, civisme i germanor que es va respirar al llarg dels cinc dies. I, a més a més, anima a continuar assolint llaços d’unió entre el món del muntanyisme.

Des del GMV volem felicitar a l'organització per l'èxit de participació i per haver aconseguit fer-nos passar uns dies tan agradables pels voltants de les muntanyes i els seus pobles.