EXCURSIÓ DEL DIA 1 DE MAIG "LES CREUS"

El Grup Muntanya Valldigna continua amb les rutes senderistes per la Valldigna. El proper 1 de maig farem la Volta Popular a les Creus de Tavernes de la Valldigna.

La ruta: Ajuntament de Tavernes de la Valldigna - Les Creus - Senda dels Borregos - Tavernes.

L'eixida serà el proper dimarts 1 de maig a les 8h. des de la plaça de l'ajuntament de Tavernes.

Nom tradicional: SENDA DE LES CREUS (PR-CV38).

Longitud: 12 km.
Desnivell: Entre els 45m del canal de defensa, i els 542m de l’Alt de les Creus.
Temps aproximat: 3 h 45’.
Dificultat: Mitjana.


Per a realitzar aquesta activitat amb el GMV cal tenir la targeta federativa o una assegurança d'accidents equivalent. Qui no estiga assegurat haurà de pagar 2,5 euros en concepte d'assegurança d'accidents. Podeu tramitar la vostra targeta federativa mitjançant el GMV.

Salutacions, Xavi.
GRUP MUNTANYA VALLDIGNA

MARATÓ DE MUNTANYA DE VALENCIA (MaMoVa 2012).

SECCIÓ DE MUNTANYA-ATLETISME LA VALLDIGNA


El diumenge 22 d’abril la Secció de Muntanya-Atletisme la Valldigna de curses per muntanya, han participat en la localitat valenciana d’Andilla en el Marató de Muntanya de Valencia (MaMoVa 2012).

La prova s’ha celebrat en la localitat valenciana d’Andilla sobre un distancia de 43 Km. 300 m. i de 2.100 mestres de desnivell acumulat, la cota màxima que pujaren els corredor va ser de 1.497 m. Esta edició de la “MaMoVa”, es consolida amb un recorregut espectacular que discorreix integrament pel terme d’Andilla, creua les sues tres aldees de la Pobleta, Osset i Artaj. Dels 520 corredors inscrits, 431 van finalitzar la cursa que este any presentava un recorregut mes dur que l’edició del 2011.

Corredors de la Valldigna que han participat:

JORGE GALVEZ ROMAN, lloc 51, temps de 5h:36’:34’’, Absoluta.
JESUS PALOMARES GOMEZ, lloc 64, temps de 5h:59’:4’’, Veterà.
EMILIO GONZALEZ MUÑOZ lloc 77, temps 6h:06’:36’’, Veterà
FRANCISCO RODRIGUEZ CISCAR, lloc 138, temps 6h:56’:35’’, Veterà.

XAVIER NEGRE DE L’EQUIP DE CURSES PER MUNTANYA DE LA VALLDIGNA, PUJA AL PÒDIUM EN FONDEGUILLA

SECCIÓ DE MUNTANYA-ATLETISME LA VALLDIGNA

Este diumenge 22 d’abril la Secció de Muntanya-Atletisme la Valldigna de curses per muntanya, han participat en el Campionat Autonòmic de la FEMECV.

La prova s’ha celebrat en la localitat castellonenca de Fondeguilla, organitzat per Amics Volta la Terme de Fondeguilla, un circuit d’una distancia de 14.25 Km. i un desnivell acumulat de 630 m. sobre un circuit cronometrat de 3.7 Km. Les curses verticals es destaquen per la seu explosivitat, ja que el esforç dels corredors te que ser màxim en un curt recorregut que sempre discorreix en pendent i cap amunt.

Cal destacar el 3 lloc del corredor de l’equip de curses per muntanya de la Valldigna, XAVIER NEGRE REIG, amb un temps de 37’:36’’, en categoria Junior.

VIDEO ACTIVITAT SENDERISME A LA VALLDIGNA

Video d'ultima activitat de Senderisme a la Valldigna, CASTELL D'ALFÀNDEC.



ACTIVITATS DEL GMVALLDIGNA ESTE CAP DE SETMANA:

DISSABTE 21 D’ABRIL
Continuant amb les rutes senderistes per la Valldigna. Aquest dissabte pujarem al Castell de la Reina Mora, construcció d’origen musulmà que forma part important del Patrimoni de La Valldigna.

La ruta: Simat - Castell de la Reina Mora - Simat. Cap la possibilitat de seguir la senda del Castell fins arribar a les antenes de les Foies i després baixar pel sender de La Font de l'Escudella (aquesta proposta és opcional, depenent de la gent).

L’eixida serà aquest dissabte 21 d’abril a les 8h. des de la porta del Monestir de Santa Maria de la Valldigna de Simat.

Per a realitzar aquesta activitat amb el GMV cal tenir la targeta federativa o una assegurança d'accidents equivalent. Qui no estiga assegurat haurà de pagar 2,5 euros en concepte d'assegurança d'accidents. Podeu tramitar la vostra targeta federativa mitjançant el GMV.

DIUMENGE 22 D’ABRIL
CAMPIONAT AUTONÒMIC DE CURSA VERTICAL DE LA FEMECV.
Es celebrarà a la localitat Castellonenca d’Alfondeguilla la 1r. Ascens a la Nevera, distancia total 14.250 m. dels quals 3.750 m. cronometrats i 630 m. d’accents.





SECCIÓ DE MUNTANYA-ATLETISME LA VALLDIGNA

Este diumenge 1 d’abril la Secció de Muntanya-Atletisme la Valldigna de curses per muntanya, han participat en el Campionat Absolut i de Clubs de curses per Muntanya de la Comunitat Valenciana (FEMECV).

La prova s’ha celebrat en la localitat valenciana d’Albocàsser, organitzat pel Club de Muntanya Desnivel, un circuit d’una distancia de 31.7 Km. i un desnivell acumulat de 1.300 m, assequible en un principi, que guarda una dura pujada en l'últim terç del recorregut que va decidir les posicions finals de la cursa.

Han participat:

XAVIER NEGRE REIG, lloc 7, temps de 1:09:42, Junior.
GABRIEL RODRíGUEZ RODRíGUEZ, lloc 8, temps de 1:13:10, Junior.
ROSA SANSALONI VERCHER, lloc 2, temps 4:21:16 Veterana
JORGE GALVEZ ROMAN, lloc 51, temps de 3:29:52, Absoluta.
LUIS PASTOR LAPARRA, lloc 65, temps de 3:49:48, Absoluta.
EMILIO GONZALEZ MUÑOZ lloc 80, temps 4:15:02, Veterano
FRANCISCO RODRIGUEZ CISCAR, lloc 96, temps de 4:54:14, Veterano.

Cal destacar la bona classificació de la corredora de Tavernes, Rosa Sansaloni en segon lloc de la categoria de veteranes.